Preventivno održavanje komercijalne ugostiteljske oprema

Preventivno održavanje komercijalne ugostiteljske oprema

S vremenom, kao i kod većine aparata, doci ce do kvara, sto može dovesti do nesposobnosti aparata tj. da bude neupotrebljiv do servisa.

 

Naša firma nudi uslugu preventivnog održavanja opreme koja je prilagođena da zadovolji individualne potrebe ugostiteljskih i drugih objekata.

 

Prednosti naših usluga preventivnog održavanja za vasu ugostiteljsku opremu su:

 

- Preventivno održavanje - omogucava rad vase opreme da bude najviše

učinkovit - štedi vam novac

 

- Preventivno održavanje - osigurava zdravlje i sigurnost na poslu

 

- Preventivno održavanje- uočava potencijalne probleme sa aparatom - smanjuje rizik za kvar aparata

 

- Upravljanje zalihama - odgovarajuci rezervni dijelovi se naručuju sto je prije moguce

  

- Revizija imovine - identifikacija aparata koji se vise ne moze odrzavati (tj. neisplatljivost daljeg ulaganja u aparat)

 

Naša usluga obuhvaća komercijalno ugostiteljsku opremu ( rashladnu,termičku,plinsku 

opremu,sitne kuhinjske i barske aparate kao i opremu za pranje suđa. Kao dio naše prve posjete, mi kreiramo listu ugostiteljske opreme koja ce biti na nasoj listi za Preventivno odrzavanje.

Osim toga, obiljezicemo svu opremu sa jedinstvenom identifikacijom kako bi se omogućilo brzo identifikovanje aparata u slučaju da nas kontaktirate po pitanju kvara.

 

Tokom svake posjete za Preventivno Održavanje,  nas serviser ce pregledati, popraviti i napraviti kompletan izvjestaj za svaki aparat koji je naveden u ugovoru. Ukoliko bude ikakvih problema sa opremom, oni ce biti naznaceni i saopsteni vama. Shodno mogucnostima, popravke bi bile preduzete na licu mjesta ili eventualno u našem servisu, a ponuda sa cijenom za daljnje radove ce biti napravljena i dostavljena Vama.

 

Nakon što je ponuda prihvacena, naša firma će naruciti neophodne djelove, dogovoriti vrijeme servisiranja i kompletirati popravak aparata.

Kontaktirajte nas

Tel: +382 67 452 001

Email: tehniko@t-com.me

Adresa: Praška Ulica BB, Budva